Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Παράσταση διαμαρτυρίας για τα εισιτήρια 23 Ιούνη στο Υπουργείο Μεταφορών

Όλες/Όλοι να λάβουμε μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που καλεί το  ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 23 Ιούνη στις 11 το πρωί, στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ( σταθμός Μετρό-Εθνική  Άμυνα) για να διεκδικήσουμε μείωση του εισιτηρίου κατά 50% και για ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση των Ανέργων, των ΑΜΕΑ και όλων όσων εργαζόμενων ή μη που το έχουν ανάγκη.  Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:  Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους ανέργους, τα σωματεία των συνταξιούχων, τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τους μαζικούς φορείς, τις λαϊκές επιτροπές, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους συλλόγους των γυναικών, των αυτοαπασχολούμενων, τους συλλόγους των ΑΜΕΑ, την Δευτέρα 23 Ιούνη στις 11π.μ. σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (κατεβαίνουμε στο σταθμό του Μετρό - Εθνική Άμυνα). Να απαντήσουμε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεγελάσει το λαό με τις δήθεν μειώσεις των τιμών των εισιτηρίων, ενώ η κατάσταση στις συγκοινωνίες της Αττικής είναι απαράδεκτη και τη ζουν κάθε μέρα οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα. Να απαιτήσουμε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της εργατικής - λαϊκής οικογένειας, των ανέργων, των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.

Να διεκδικήσουμε:

Μείωση της τιμής του εισιτηρίου κατά 50%, ώστε να ανακουφιστεί η πλειοψηφία των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.\
Δωρεάν μετακίνηση των ανέργων, των ΑμεΑ ή άλλων εργαζομένων που έχουν ανάγκη, των μαθητών και φοιτητών, των στρατευμένων νέων. Να σβηστούν τώρα όλα τα πρόστιμα, να μην πάει κανένα πρόστιμο στην Εφορία.
Άμεση κρατική επιχορήγηση για επισκευή και ένταξη στην κυκλοφορία, 600 παροπλισμένων οχημάτων που δεν επισκευάζονται λόγω της έλλειψης κονδυλίων.

Καμία απόλυση, ΟΧΙ στις νέες μειώσεις προσωπικού στις αστικές συγκοινωνίες. Άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων στο ΜΕΤΡΟ. Να αρθεί το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης για τους εργαζομένους του κλάδου και κάθε άλλου κλάδου. Προσλήψεις οδηγών και τεχνικών για να βελτιωθεί η κάλυψη του συγκοινωνιακού έργου.

Καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Σύγχρονες - ασφαλείς - φτηνές - τακτικές - αστικές συγκοινωνίες για το λαό. Επέκταση του δικτύου σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που θα λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους».' (Πηγή: 902.gr)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.