Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Προσυγκεντρώσεις Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου Π.Α.ΜΕ 1η Νοέμβρη 2014

Στις 933 έφτασαν οι αποφάσεις συμμετοχής μέχρι τώρα, εργατικών συνδικάτων και μαζικών φορέων στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που καλεί το Π.Α.ΜΕ την 1η Νοέμβρη 12 μ.μ. στο Σύνταγμα. Δές εδώ  Π.Α.ΜΕ Πανελλαδικό Συλλαλητήριο, συμμετέχοντες φορείς για το ποιες είναι οι Συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων, συλλόγων αυτοαπασχολουμένων, συλλόγων γυναικών, ομοσπονδίες και σύλλογοι αγροτών και φοιτητικών συλλογών που έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο.

Οι 9 προσυγκεντρώσεις στις 11π.μ.,συνδικάτων και μαζικών φορέων για το Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη στο Σύνταγμα στις 12 το μεσημέρι είναι οι παρακάτω:
  1. Ομόνοια: Οι εργαζόμενοι στο Μέταλλο, στο Φάρμακο, στον Τύπο – Χαρτί, στην Χημική Βιομηχανία, στην Ενέργεια, στο Χρηματοπιστωτικό, στις Τηλεπικοινωνίες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα Τρόφιμα – Ποτά, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από την Στερεά Ελλάδα.
  2. Κάνιγγος: Οι εργαζόμενοι στις Κατασκευές, οι Λογιστές, οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο , στις Υπηρεσίες, στις Μεταφορές.
  3. Προπύλαια: Οι Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών, οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ – ΤΕΙ, οι Καλλιτέχνες, η ΟΓΕ με τους γυναικείους συλλόγους της.
  4. Μοναστηράκι: Οι εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, την Κρήτη, το Αιγαίο.
  5. Στήλες Ολυμπίου Διός: Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό, τον Τουρισμό, το Δημόσιο, η Λαϊκή Επιτροπή Νότιου Τομέα της Αττικής.
  6. Ευαγγελισμός: Συνδικάτα από τον χώρο της Υγείας, μαζικοί φορείς του Βόρειου Τομέα, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών της Αττικής.
  7. Πλ. Καραϊσκάκη: Λαϊκή Επιτροπή Δυτικού Τομέα Αττικής, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από το Θριάσιο, την Πελοπόννησο, τη Βορειοδυτική Ελλάδα.
  8. Πλ. Κοτζιά (Εθνικής Αντίστασης): Συνταξιούχοι.
  9. Πεδίον Άρεως: Συνδικάτα και μαζικοί φορείς από την Κεντρική Μακεδονία, την Αν. Μακεδονία – Θράκη, την Δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία και η Λαϊκή Επιτροπή του Κεντρικού Τομέα της Αττικής. (Πηγή:Π.Α.ΜΕ, προσυγκεντρώσεις Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.