Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η ΟΓΕ στην 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, 17 Μάη

Στις 17 Μάη θα πραγματοποιηθεί φέτος η 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη . Η εκκίνηση θα γίνει στις 8 π.μ. από τον Τύμβο του Μαραθώνα και ο τερματισμός στις 6 μ.μ. στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στην πορεία θα λάβει μέρος και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), το Δελτίο Τύπου της οποίας δημοσιεύουμε παρακάτω:

'Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) θα πορευτεί μαζί με τους χιλιάδες αγωνιστές της ειρήνης την Κυριακή στις 17 Μάη 2015 στη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ.
Καλούμε τις γυναίκες να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σ’ όλους τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς που ματοκυλούν τους λαούς για τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.
Εμείς οι γυναίκες της ΟΓΕ σηκώνουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστές που βομβαρδίζουν τα πάντα στη ζωή μας.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 8 το πρωί από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας συμμετέχοντας στην 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που θα γίνει στη στάση στην Παλλήνη και θα βρίσκεται με πανό στις 5 το απόγευμα στην Αγία Παρασκευή για να πορευτεί προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Αθήνα, 13/5/2015, Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.