Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

«Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής. Όλα ανατρέπονται, αν ξεσηκωθείς!»: Όλες/'Ολοι στις 12 Νοέμβρη στην απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ

'Με εντατικούς ρυθμούς Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα έχουν ριχτεί στη μάχη για την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 12 Νοέμβρη.Οι ταξικές δυνάμεις εντείνουν την προσπάθεια για να είναι μαζικές οι απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ. Εκατοντάδες εξορμήσεις προγραμματίζονται τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα, ενώ κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία συνεχίζουν την προσπάθεια να συζητηθεί η οργάνωση της απεργίας σε μαζικές Γενικές Συνελεύσεις.


Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια.

«12 Νοέμβρη απεργούμε! Εργατικό - λαϊκό ΜΠΛΟΚΟ στα αντιασφαλιστικά, αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης! Κανένας στη δουλειά, κανένας και καμία στο εργοστάσιο, στο γραφείο, στο μαγαζί, στο χωράφι! Κανένας άνεργος μόνος του! Όλοι μια γροθιά! Ολοι στο δρόμο του απεργιακού αγώνα! Συμμετέχουμε μαζικά, μαχητικά στη γενική πανεργατική πανελλαδική απεργία. Νεκρώνουμε τα πάντα!» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)



«Όλοι στο δρόμο! Υψώνουμε τείχος αντίστασης στον πόλεμο που μας κήρυξαν! Παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις στα σωματεία και τις ομοσπονδίες! Υπερασπιζόμαστε τις δικές μας ανάγκες με τον αγώνα μας!» σημειώνει η ΠΑΣΕΒΕ και καλεί σε κλείσιμο των καταστημάτων την Πέμπτη 12 Νοέμβρη. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)
«Ούτε ώρα χαμένη! Με τη δική μας λαϊκή οργάνωση, με ενημέρωση και συζήτηση στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στις σχολές, δίνουμε τη δική μας αγωνιστική απάντηση για την επιτυχία της απεργίας στις 12 του Νοέμβρη!» τονίζει η ΟΓΕ. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

«Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής. Όλα ανατρέπονται, αν ξεσηκωθείς!», τονίζει το ΠΑΜΕ με σχετικό spot για την απεργία στις 12 Νοέμβρη. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Παράλληλα με τις αφίσες του το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις συγκεντρώσεις του. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)' (Πηγή:902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.