Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Σποτ του ΠΑΜΕ :'Δε θα παραδώσουμε την ασφάλιση μας στα νύχια των αρπαχτικών!'

Μήνυμα του ΠΑΜΕ για τη νέα χρονιά

'Ευχές για αγωνιστική χρονιά στέλνει με μήνυμά του στους εργαζόμενους το ΠΑΜΕ. Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα έχει ως εξής: 

«Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, με τον ερχομό του νέου έτους, στέλνει ταξικό χαιρετισμό στην εργατική τάξη, στη νεολαία, στις γυναίκες, στους μετανάστες και ευχές για υγεία και αγωνιστική χρονιά. Οι τελευταίες μέρες του 2015 έφεραν τα επιτελεία της ΕΕ, του ΔΝΤ και της κυβέρνησης να προετοιμάζουν το επόμενο και πιο ισχυρό χτύπημα στον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης. Είναι σχεδιασμός κομμένος και ραμμένος στις ανάγκες των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που ζητούν όλο και φθηνότερη την τιμή της εργατικής δύναμης, άρα εργαζόμενους χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις, με τσακισμένους μισθούς, νέα σφαγή στα ασφαλιστικά δικαιώματα, που για το κεφάλαιο αποτελούν κόστος.

Χρόνια Αγωνιστικά από την Επιτροπή Αγώνα Ελληνικού-Αργυρούπολης

 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 2016 ΟΠΟΥ Η ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΥΟΔΩΘΟΥΝ!

Χρόνια Πολλά από την Επιτροπή Ανέργων Ηλιούπολης

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή 27/12 στην Αργυρούπολη

O Σύλλογος Γυναικών Αργυρούπολης  (ΟΓΕ) και

η  Επιτροπή Αγώνα Ελληνικού-Αργυρούπολης σας καλούν στην

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ.,
στην Αίθουσα του 7ου Δημοτικού Σχολείου
Αργυρούπολης (Κωνσταντινουπόλεως και Κύπρου)

Κινητοποιήσεις Συνταξιουχικών Οργανώσεων

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στα δυσβάστακτα βάρη για τα λαϊκά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων των συνταξιούχων, που ψηφίζει η Βουλή σε εφαρμογή των απαιτήσεων του 'κουαρτέτου'.
'Στην Αθήνα η συγκέντρωση των συνταξιούχων θα γίνει την Πέμπτη 17 Δεκέμβρη, στις 11 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά). Θα συμμετάσχουν συνταξιούχοι από Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο. Πούλμαν θα αναχωρήσουν από το Αγρίνιο στις 5.45 π.μ. από τα τρένα, από την Αμφιλοχία στις 5 π.μ. από τον κόμβο Αμφιλοχίας, από το Μεσολόγγι στις 6.15 π.μ. από την πύλη Μεσολογγίου.
Στην ανακοίνωση - κάλεσμα οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις τονίζουν μεταξύ άλλων:

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΜΕ: Συλλαλητήριο 15/12, Ομόνοια, 18.00 μμ, ενάντια στο νέο 'μισθολόγιο-φτωχολόγιο'

Όλες/Όλοι στο Συλλαλητήριο που καλεί το ΠΑΜΕ ενάντια στο νέο 'μισθολόγιο-φτωχολόγιο' απόψε 15 Δεκέμβρη, στην Ομόνοια, στις 6 μ.μ. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ αναφέρει τα εξής:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας την απαράδεκτη διαδικασία του "κατεπείγοντος", ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της ΕΕ, των δανειστών και της ντόπιας πλουτοκρατίας, φέρνει στη Βουλή τη δεύτερη δόση των προαπαιτούμενων. Μέσα σε αυτά είναι το "νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων", που θα έχει ισχύ από την 1/1/2016, η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, η παράδοση των "κόκκινων" δανείων στα κοράκια των χρηματαγορών.

Η κυβέρνηση, το κεφάλαιο και η ΕΕ, πέρα από το βαθύ πλήγμα που προσπαθούν να επιφέρουν αυτήν την περίοδο στον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης με νέες μειώσεις στις συντάξεις, αυξήσεις στα όρια ηλικίας, "τσεκούρι" στις παροχές Υγείας και Πρόνοιας, έχουν διαμορφώσει την ευρύτερη τακτική τους, τους αντιλαϊκούς και αντεργατικούς σχεδιασμούς τους για τη συνέχεια.

Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας! Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!