Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο Πανελλαδικό Αγροτικό Συλλαλητήριο

φωτό: 902.gr
'Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φλεβάρη στην Αθήνα, στις 13.30, στην πλατεία Βάθης, απευθύνει το ΠΑΜΕ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Να συμμετάσχουν μαζικά στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο καλεί τα Σωματεία, τις Ενώσεις και τις Ομοσπονδίες των ΕΒΕ και η Γραμματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ.

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας με τους Συλλόγους και τις Ομάδες της ενώνει τη φωνή της με τους μικρομεσαίους αγρότες και καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο.


Στάσεις εργασίας για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο προκήρυξαν η ΑΔΕΔΥ (12 μ. - 3 μ.μ.), ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (12.30-15.30), όπως και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής (12 μ. έως τη λήξη του ωραρίου) για όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας, των δήμων και της Περιφέρειας.

Μεταξύ άλλων, σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο καλούν: Η Ομοσπονδία Οικοδόμων, η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ, ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης», ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης», ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο Βύρων», ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανών Αυτοκινήτων, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η ΟΣΥΑΠΕ, η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, το Συνδικάτο Εργαζομένων στο ΙΓΜΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματιών και Εμπόρων του Δήμου Αθήνας.' (Πηγή:902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.