Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Καλό ταξείδι! Θα είσαι πάντα μαζί μας στους αγώνες!

Έφυγε' ΄πρόωρα ένα παλικάρι αγωνιστής.. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τους αγώνες του από όλα τα μετερίζια....Καλό ταξείδι Σταύρο Λίτσα!

'Με την δέσμευση ότι θα συνεχίσουν στο δρόμο της ταξικής πάλης στον οποίο πορεύτηκε αταλάντευτα στη γεμάτη αγώνες ζωή του, συνδικάτα και σωματεία αποχαιρετούν τον Σταύρο Λίτσα, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Οι διοικήσεις της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και ο κλάδος ολόκληρος είναι συγκλονισμένοι, αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους.

«Ο σύντροφος Σταύρος θα είναι μαζί μας σε κάθε φάση του δύσκολου αγώνα για μία κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο», αναφέρει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

«Ο δρόμος του αγώνα, που ο ίδιος ακολούθησε με συνέπεια, θα αποτελεί για μας πάντα φάρο στους αγώνες μας», σημειώνει η ΟΓΕ.

Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν επίσης, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Ν. Αττικής, το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Ν. Αττικής, το Συνδικάτο Τύπου - Χάρτου, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων, το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Ν. Αττικής και Νήσων.'(Πηγή:902.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.